9 Ağustos 2010 Pazartesi

kobi kredi|kobi kredisi|kobi kredileri|ab kredileri|ab hibe projeleri|ab hibe proje

Merhaba arkadaşlar,
Bir önceki nakit para nasıl bulurum konulu yazımızdan sonra bir arkadaşımın uyarısı ile geri dönüşümü olmayan hibe kredileri nasıl alınacagını bu özel yazımda anlatıp size yeni bir imkan saglamak istiyorum.

Hepimiz tvlerde,gazetelerde bazı insanların yurtiçi ve yurt dışında hibe kredileri aldıkları duymuşuz.
Eminim ki daha bunları duymuşsunuz:
avrupa birliği hibe kredileri ,avrupa birliği hibe,ab hibe projeleri,ab hibe proje bu yazımda tam olarak bunları nasıl alacagımızı anlatıyorum.

İşte basından bazı örnekler:

Yerel Potansiyeli Harekete Geçirmek Rolünü Üstlenen Kalkınma Ajansları, Gelecek Yıldan İtibaren Yatırımcılara Faizsiz Kredi Temin Edecek Haberi Görmek İçin Tıklayın.

Çukurova Kalkınma Ajansı Yeni girişimcileri iş saglamak ve iş yeri açmak isteyip ekonomik sıkıntı yaşayanları bankadan kredi alıp faizleri kendileri ödüyor.

Saliha Batı`dan gençlere 6 milyon TL yatırım

Acil paraya ihtiyacı olan,yeni biri fikri olan girişimciler arkadaşlar;
 bu hayatımızda bir dönüm noktası olabilecek bir fırsat. Bunu değerlendirebilmek için tabiki de çok detaylı araştırmalar yapmanız ve ciddi düşünceler içerisinde bulunmanız gerekmektedir. Herşeyi tüm detaylarıyla bilmelisiniz. Bunun için yine danışmanlık yapan birçok birey ve firma bulunmaktadır. Bunlar sizlerden minimum 250 TL’den başlayan ücretlerle bilgiler vermekteler ve aldığınız hibe kredisinden pay istemektedirler. Burada konuyla ilgili araştırma yaparken rastladığım bir e-kitap’ dan bahsetmek istiyorum. Fiyatı 69TL’ dir.




HİBE KREDİSİ E-KİTAP DETAYLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN.

Türkiyede girişimcilere iş kurmak veya kobilere yatırım yapmaları için verilen hibe kredilerin nasıl alınması gerektiğini anlatan kitaptır. Hibe kredi alma stratejileri



Bu E-Kitabın içeriğini kısa özetliyorum. Hibe kredi nedir? Teşvik nedir? Teşvik bölgesi ne demek? Bölge bazlı iller. Sistem nasıl işliyor? Hibe krediyi kimler veriyor? Hibe krediyi kimler alabiliyor? Ev hanımlarına özel stratejiler (özellikle ev hanımlarına ayrıcalıklar veriliyor.) En çok hangi sektörlere veriliyor? İş fikri olmayanlar nasıl iş fikrine sahip olucaklar? Girişimci destek programları nelerdir? ( Verilen hibe miktarları.) Kobi destek programları nelerdir? Kobilere ne kadar hibe veriliyor? Girişimcilere ne kadar hibe veriliyor? Bu desteklerden yararlanmak için neler yapmalıyız? Hibe kredi alma stratejileri nelerdir? Tüm bu sorular konu olarak ele alınmıştır. Ayrıca E-Kitabı aldığınızda yukarıda bahsettiğimiz danışmanlık ücreti ve hibe kredinizden herhangi bir talepte bulunulmamaktadır. Yani danışmanlığı ücretsiz olarak alıyorsunuz.



Neden Hibe Kredisi E-Kitabını almalıyım ?



•Ev hanımları artık, sizin fikirlerinize değer veriliyor. Projelerinizi gerçekleştirmek için bu fırsattan nasıl yararlanabileceğinizi artık öğreneceksiniz.

•Gençler bu sayede artık beyin göçüne uğramayacaklar. Artık işsizim diye boş boş dolanmıycaksınız. Bu fırsatı değerlendirebileceksiniz.

•Şirket sahipleri, daha da büyümeniz için size yatırım fırsatı sağlanmaktadır.

•Mesleğiniz var ama iş YOK ? Artık VAR. Hem de kendi işinizi kurabileceksiniz.

•Her şeye sahibim ama param yok işte yapamıyorum demeyin. Alın size fırsat.

ARTIK kafanızdaki düşünceler paslanmasın proje haline getirip bu fırsatı değerlendirin.



ARTIK projelerinizi raflardan çıkarıp kendi işinizin sahibi olun ve hayal ettiğiniz hayatı yaşayın.



ARTIK sahibi olduğunuz iş yerini dev bir şirket haline getirin.



Düşüncelerinizin ve hayllerinizin esiri olmaktan çıkın, bırakın düşünceler sizin esiriniz olsun. Sizlere böyle bir imkandan bahsettiğim için belki bir iş adamı olarak bana teşekkür edebilirsiniz. UNUTMAYIN; Sürekli aynı noktaya bakanlar sonunda noktanın kendisi olurlar.



HİBE KREDİ WEBSİTESİNE GİTMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN.





Sorularınız ve görüşlerinizi yorum yazarak belirtebilirsiniz. Sizin görüşleriniz bizim için önemli.